Mijn naam is Jordy, 22 jaar oud en ik kom uit Meppel. Voordat ik bij de eXplore Groep aan het werk ging, lagen mijn dromen, wensen en wegen ergens anders, maar door omstandigheden mochten die niet uitkomen. Ik wilde graag mensen helpen, mij nuttig voelen, iets betekenen voor de maatschappij. Na wat onderzoekende opleidingen; lassen, houtbewerking, kwam ik in aanraking met de eXplore Groep. Het klikte direct en al snel werd ik met open armen ontvangen.

Alles wat ik graag zou willen doen, zou willen leren kon ik hier dan ook waarmaken. Het begon met het volgen van een opleiding, een stage en daarna werd mij een contract aangeboden die ik met beide handen heb aangepakt. Ondertussen ben ik 3 jaar werkzaam bij eXplore en ga iedere dag met heel veel plezier naar mijn werk. Geen dag is hetzelfde, dat houdt het voor mij interessant en uitdagend.

Wat ik nou mooi vind aan eXplore, is dat er nooit onderscheid tussen mensen wordt gemaakt, dat iedereen gelijk is, dat we er voor elkaar zijn, dat je mag zijn wie je bent.  Dat wij kijken naar mogelijkheden, dat er ook zoveel mogelijk is. Dat wij iedere deelnemer stimuleren om het beste en mooiste uit zichzelf te halen. Om een ieder een mooie daginvulling te bieden. En dat is hier zeker!

“De handen uit de mouwen steken, daar hou ik van! eXplore maakt dat mogelijk voor mij.”

Farid

"Ik heb mijn vaste werkzaamheden zoals het verwijderen van drijfafval in de grachten en de parkvijver van Meppel. Ook ben ik chef Engelgaarde."

Ronald

“Geen dag bij eXplore is voor mij hetzelfde. Er is altijd wel wat te doen en dat maakt het voor mij juist zo leuk!”

Dave

"Iedereen kan en mag zichzelf zijn. Er wordt altijd gekeken naar mogelijkheden en niet naar onmogelijkheden. Ik ga iedere dag met plezier heen en voel mij dan ook echt thuis bij eXplore"

Ramon

“Het voeren van de dieren in het Wilhelminapark in Meppel vind ik het leukste om te doen.”

Paul

Samenwerkingen waar wij trots op zijn:

Een dagje meelopen of meer informatie ontvangen?

Neem gerust contact met ons op.

Anno Loef

06 21 81 03 36

Yvonne van Urk

06 14 56 25 23

Mailen kan ook!

exploregroep@gmail.com