In augustus 2020 werd ik gevraagd om mee te helpen het nieuwe project FleXfloor op te zetten. Hier hoefde ik niet lang over na te denken.

Wat een mooie uitdaging om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, weer de mogelijkheid te kunnen bieden en te ondersteunen om vooruit te kunnen kijken en samen te bouwen aan een mooie toekomst.

In de ruim 30 jaar dat ik werkzaam geweest ben in de zorg, heb ik veel ervaring en kennis opgedaan. Opleidingen, cursussen en trainingen m.b.t autisme, psychische en psychiatrische ziektebeelden, begeleiding van jongeren met complexe problematiek, agressie en interventie, BPV-coach.

De eXplore Groep is waar ik mij op mijn plek voel, waar ik elke dag weer leer, waar ik uitgedaagd wordt, waar we het samen doen en waar we er met ons allen toedoen.

“De handen uit de mouwen steken, daar hou ik van! eXplore maakt dat mogelijk voor mij.”

Farid

"Ik ben van alle markten thuis, zoals het verwijderen van drijfafval in de grachten, onderhoud in de groenvoorziening en het verzorgen van de dieren bij Europarcs.

Julian

“Geen dag bij eXplore is voor mij hetzelfde. Er is altijd wel wat te doen en dat maakt het voor mij juist zo leuk!”

Dave

"Iedereen kan en mag zichzelf zijn. Er wordt altijd gekeken naar mogelijkheden en niet naar onmogelijkheden. Ik ga iedere dag met plezier heen en voel mij dan ook echt thuis bij eXplore"

Ramon

“Het voeren van de dieren in het Wilhelminapark in Meppel vind ik het leukste om te doen.”

Paul

Samenwerkingen waar wij trots op zijn:

Een dagje meelopen of meer informatie ontvangen?

Neem gerust contact met ons op.

Anno Loef

06 21 81 03 36

Yvonne van Urk

06 14 56 25 23

Mailen kan ook!

exploregroep@gmail.com