Mijn naam is Martin, 35 jaar oud en ik kom uit Meppel.  Nadat ik van mijn 17e tot mijn 25e bij de Koninklijke Landmacht heb gewerkt als militair bij verschillende logistieke eenheden, aansluitend 10 jaar te hebben gewerkt als zowel nationaal en internationaal vrachtwagenchauffeur, was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Met name veel buiten zijn, met mensen samenwerken en afwisseling.

Allemaal zaken die bij eXplore Groep hoog in het vaandel staan, of zelfs tot de kernwaarden behoren. Ik hoefde dus ook niet lang na te denken toen me afgelopen april de kans geboden werd om te komen werken als begeleider. Samen met een groep op pad gaan naar elke dag weer een andere klus, zorgen dat deze geklaard word, ervoor zorgen dat iedereen zijn talenten benut én aan het einde van de dag kan zeggen dat ze een leuke dag hebben gehad is een uitdaging waarvan ik niet wist dat ik er naar op zoek was, maar er heel blij mee ben dat ik hem bij de eXplore Groep gevonden heb.

De open en betrokken sfeer, waar er voor iedereen ruimte is om zichzelf te zijn en waar vooral een lach maar ook af en toe een traan word gedeeld geeft het gevoel alsof het één grote familie is waar ik in ben terechtgekomen. Dat zorgt er op bijzondere wijze voor om gelijk vanaf de eerste dag het gevoel te krijgen dat je er bij hoort.

“De handen uit de mouwen steken, daar hou ik van! eXplore maakt dat mogelijk voor mij.”

Farid

"Ik ben van alle markten thuis, zoals het verwijderen van drijfafval in de grachten, onderhoud in de groenvoorziening en het verzorgen van de dieren bij Europarcs.

Julian

“Geen dag bij eXplore is voor mij hetzelfde. Er is altijd wel wat te doen en dat maakt het voor mij juist zo leuk!”

Dave

"Iedereen kan en mag zichzelf zijn. Er wordt altijd gekeken naar mogelijkheden en niet naar onmogelijkheden. Ik ga iedere dag met plezier heen en voel mij dan ook echt thuis bij eXplore"

Ramon

“Het voeren van de dieren in het Wilhelminapark in Meppel vind ik het leukste om te doen.”

Paul

Samenwerkingen waar wij trots op zijn:

Een dagje meelopen of meer informatie ontvangen?

Neem gerust contact met ons op.

Anno Loef

06 21 81 03 36

Yvonne van Urk

06 14 56 25 23

Mailen kan ook!

exploregroep@gmail.com