Heeft u een bedrijf of werkt u ergens waar werk is dat uitbesteed kan worden? Wij van eXplore houden ervan om onze handen uit de mouwen te steken. Wij kunnen verschillende werkzaamheden voor u uit handen nemen, denk hierbij aan: onderhoud van uw bedrijventerrein, productiewerk of schoonmaakwerkzaamheden. Uiteraard is er in overleg veel mogelijk, u kunt gerust contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Door werk aan ons uit te besteden investeert u in het maatschappelijke belang en de ontwikkeling van onze deelnemers. Want dat staat bij eXplore voorop.

Milieu >

Afvalstromen worden zoveel mogelijk gescheiden. Afvalpapier, karton en plastic worden apart weggebracht.

Wij kunnen ook werk uitvoeren voor particulieren

Onze deelnemers vinden het altijd leuk om aan de slag te kunnen met nieuwe uitdagingen, bijvoorbeeld het timmeren van een konijnenhok, het maken van vogelhuisjes of vlinderkasten. U wilt wat en wij kunnen het maken!

verkoopproducten en mogelijkheden

Wij kunnen producten zoals vogelhuisjes maken, zodat u dit kunt verkopen in (bijvoorbeeld) uw winkel. Heeft u hier interesse in? Neem gerust contact met ons op.

“De handen uit de mouwen steken, daar hou ik van! eXplore maakt dat mogelijk voor mij.”

Farid

"Ik ben van alle markten thuis, zoals het verwijderen van drijfafval in de grachten, onderhoud in de groenvoorziening en het verzorgen van de dieren bij Europarcs.

Julian

“Geen dag bij eXplore is voor mij hetzelfde. Er is altijd wel wat te doen en dat maakt het voor mij juist zo leuk!”

Dave

"Iedereen kan en mag zichzelf zijn. Er wordt altijd gekeken naar mogelijkheden en niet naar onmogelijkheden. Ik ga iedere dag met plezier heen en voel mij dan ook echt thuis bij eXplore"

Ramon

“Het voeren van de dieren in het Wilhelminapark in Meppel vind ik het leukste om te doen.”

Paul

Samenwerkingen waar wij trots op zijn:

Een dagje meelopen of meer informatie ontvangen?

Neem gerust contact met ons op.

Anno Loef

06 21 81 03 36

Yvonne van Urk

06 14 56 25 23

Mailen kan ook!

exploregroep@gmail.com