Wij zijn ervan bewust dat je vertrouwen stelt in ons. De privacy van bezoekers wordt door eXplore-Groep B.V. gerespecteerd en vertrouwelijk behandeld. In deze privacy- en cookieverklaring informeren we je over privacygevoelige aspecten van onze services en website.

Dit privacy- en cookiebeleid is van toepassing op de website www.exploreonline.nl

De wijze van verwerking van persoonsgegevens wordt door ons gedaan conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). In deze verklaring legt eXplore-Groep B.V., uit welke persoonsgegevens eXplore-Groep B.V. gebruikt en met welk doel dit wordt gedaan.

Door gebruik te maken van deze website geeft je aan onze privacy- en cookieverklaring te hebben gelezen en geaccepteerd.

Verwerking persoonsgegevens

Wij beschikken enkel over jouw persoonsgegevens wanneer je deze aan ons verstrekt via het contactformulier op de website.

Wanneer je contact met eXplore-Groep B.V. wilt opnemen middels het contactformulier, vraagt eXplore-Groep B.V. je om jouw persoonsgegevens te verstrekken. Deze persoonsgegevens worden tijdelijk opgeslagen in het systeem van eXplore-Groep B.V..

Doeleinden verwerking

Wij gebruiken de volgende persoonsgegevens, alleen als je daar zelf toestemming voor geeft:

  • Voor en achternaam
  • E-mailadres.

De persoonsgegevens die wij van je verwerken, worden uitsluitend gebruikt voor de volgende doeleinden:

  • Om met je in contact te kunnen komen.

Cookies

Op onze website maken wij gebruik van cookies. Cookies zijn kleine tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst. De cookies worden gebruikt om de gebruikerservaring van de website te verbeteren.

De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar je kunt jouw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in jouw browser.

Wij gebruiken de volgende cookies:

  • Functionele cookies; deze cookie zijn noodzakelijk om de website goed te laten functioneren. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.

Beveiliging en bewaartermijnen

eXplore-Groep B.V. neemt passende maatregelen om jouw persoonsgegevens te beschermen tegen misbruik. Uitsluitend noodzakelijke personen hebben toegang tot jouw persoonsgegevens.

Uw persoonsgegevens worden door ons bewaard en verwerkt voor een redelijke periode die noodzakelijk is voor het doel van de verwerking.

Inzage, correctie en verwijdering

Volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) heeft je als

betrokkene/websitebezoeker een aantal rechten. Denk hierbij aan het recht op inzage, verwijdering, correctie, verzet en het klachtrecht. je kunt jouw rechten uitoefenen door contact met ons op te nemen via exploregroep@gmail.com.

Indien je een klacht hebt over de wijze waarop wij met privacy omgaan, kunt je ook terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens, gevestigd te Den Haag.

Derden

eXplore-Groep B.V. verstrekt in geen geval persoonsgegevens aan derden, zonder jouw uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.

Wanneer via de website van eXplore-Groep B.V., wordt doorverwezen naar een andere website is deze verklaring niet meer van toepassing. Deze privacyverklaring geldt enkel voor de website van eXplore-Groep B.V..

Wijzigingen

Deze privacy- en cookieverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site kunnen leiden tot wijzigingen in deze verklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

“De handen uit de mouwen steken, daar hou ik van! eXplore maakt dat mogelijk voor mij.”

Farid

"Ik heb mijn vaste werkzaamheden zoals het verwijderen van drijfafval in de grachten en de parkvijver van Meppel. Ook ben ik chef Engelgaarde."

Ronald

“Geen dag bij eXplore is voor mij hetzelfde. Er is altijd wel wat te doen en dat maakt het voor mij juist zo leuk!”

Dave

"Iedereen kan en mag zichzelf zijn. Er wordt altijd gekeken naar mogelijkheden en niet naar onmogelijkheden. Ik ga iedere dag met plezier heen en voel mij dan ook echt thuis bij eXplore"

Ramon

“Het voeren van de dieren in het Wilhelminapark in Meppel vind ik het leukste om te doen.”

Paul

Samenwerkingen waar wij trots op zijn:

Een dagje meelopen of meer informatie ontvangen?

Neem gerust contact met ons op.

Anno Loef

06 21 81 03 36

Yvonne van Urk

06 14 56 25 23

Mailen kan ook!

exploregroep@gmail.com