Na meer dan ruim 35 jaar in het bedrijfsleven, op gebied van logistiek, werkzaam te zijn geweest zet ik mijn kennis en ervaring nu bij fleXfloor in. Gedurende mijn loopbaan heb ik me zelf ontwikkeld als allround logistiek manager. Na diverse opleidingen ; logistiek management , Hoofd magazijn en Expeditie, aangevuld met diverse cursussen , heb ik veel ervaring opgedaan met betrekking tot transportplanning, personeelsplanning en begeleiding, voorraadbeheer, klantcontacten en administratieve afhandelingen. Tevens heb ik ervaring opgedaan in het begeleiden en samenwerken met medewerkers die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. In mijn vorige functies binnen de logistiek heb ik zelf ervaren hoe een dergelijke aanpak, tot beweging en enthousiaste acties kan leiden. Dus ik zag in de functie van hoofd logistiek bij fleXfloor de kans om mij hier volledig mee bezig te kunnen houden. Waar ik onmiddellijk blij van werd is het team gevoel dat bij fleXfloor en eXplore heerst. Maar ik zag ook hoe collega’s elkaar weten te vinden, met elkaar wordt meegedacht en successen worden gedeeld. Veelzijdigheid van de organisatie. De persoonlijke, praktische en creatieve aanpak om mensen te stimuleren, stappen te zetten. Wanneer ik in mijn werk door advies , begeleiding en initiatieven een bijdrage kan leveren aan dat enthousiasme en welke mooie stappen genomen zijn, dan geeft dat zeker heel veel energie om door te gaan met bouwen aan een leuke uitdagende toekomst bij fleXfloor. Dus ik ben trots dat ik een onderdeel van fleXfloor & eXplore mag zijn.

“De handen uit de mouwen steken, daar hou ik van! eXplore maakt dat mogelijk voor mij.”

Farid

"Ik ben van alle markten thuis, zoals het verwijderen van drijfafval in de grachten, onderhoud in de groenvoorziening en het verzorgen van de dieren bij Europarcs.

Julian

“Geen dag bij eXplore is voor mij hetzelfde. Er is altijd wel wat te doen en dat maakt het voor mij juist zo leuk!”

Dave

"Iedereen kan en mag zichzelf zijn. Er wordt altijd gekeken naar mogelijkheden en niet naar onmogelijkheden. Ik ga iedere dag met plezier heen en voel mij dan ook echt thuis bij eXplore"

Ramon

“Het voeren van de dieren in het Wilhelminapark in Meppel vind ik het leukste om te doen.”

Paul

Samenwerkingen waar wij trots op zijn:

Een dagje meelopen of meer informatie ontvangen?

Neem gerust contact met ons op.

Anno Loef

06 21 81 03 36

Yvonne van Urk

06 14 56 25 23

Mailen kan ook!

exploregroep@gmail.com