Mijn naam is Marcel Meilof, 54 jaar en woonachtig in Meppel. Heb een geregistreerd partnerschap en samen hebben wij zeven kinderen en een kleinkind. In mijn vrije tijd ben ik bevelvoerder en manschap bij de vrijwillige brandweer in Meppel. Ook volg ik op dit moment nog een kleine opleiding tot scheidsrechter bij de volleybal. Sinds 1 mei 2023 ben ik in dienst bij eXplore Groep als begeleider.

Voor ik in dienst kwam bij de eXplore Groep heb ik 28 jaar bij een aannemersbedrijf in de weg en waterbouw gewerkt als kraanmachinist. Om medische redenen ben ik twee jaar bij huis geweest, en in die tijd heb ik een opleiding gevolgd aan het Deltion college in Zwolle, maatschappelijke zorg niveau 4 specifieke doelgroepen. Tijdens deze opleiding heb ik twee stages gelopen, bij een zorgboerderij, en bij een wooninstelling. Hierbij is mij duidelijk geworden dat ik een echt buitenmens ben, en wonen niet voorkeur genoot.

Toch ben ik na het behalen van mijn diploma een jaartje aan het werk geweest bij een materieel verhuur bedrijf. Via de  brandweer, waar eXplore Groep het kazerne terrein onderhoud kwam ik in contact met Anno. Ik kan zeggen dat ik het geweldig naar mijn zin heb, een hele leuk club met mensen en een variatie aan werkzaamheden.

“De handen uit de mouwen steken, daar hou ik van! eXplore maakt dat mogelijk voor mij.”

Farid

"Ik ben van alle markten thuis, zoals het verwijderen van drijfafval in de grachten, onderhoud in de groenvoorziening en het verzorgen van de dieren bij Europarcs.

Julian

“Geen dag bij eXplore is voor mij hetzelfde. Er is altijd wel wat te doen en dat maakt het voor mij juist zo leuk!”

Dave

"Iedereen kan en mag zichzelf zijn. Er wordt altijd gekeken naar mogelijkheden en niet naar onmogelijkheden. Ik ga iedere dag met plezier heen en voel mij dan ook echt thuis bij eXplore"

Ramon

“Het voeren van de dieren in het Wilhelminapark in Meppel vind ik het leukste om te doen.”

Paul

Samenwerkingen waar wij trots op zijn:

Een dagje meelopen of meer informatie ontvangen?

Neem gerust contact met ons op.

Anno Loef

06 21 81 03 36

Yvonne van Urk

06 14 56 25 23

Mailen kan ook!

exploregroep@gmail.com