Ik ben Ramon snijder en ben begeleider bij de eXplore Groep BV. Ik ben door middel van een opbouwende samenwerking in het bedrijf gekomen. Ik heb voordat ik bij eXplore terecht kwam een opleiding gevolgd als verpleegkundige maar naar mate ik de opleiding volgende kwam ik er achter dat dit niet wat voor mij was, echter werken met mensen wel.

Ik heb 3 jaar als deelnemer bij de dagbesteding gelopen en heb zo de andere deelnemers leren kennen. Ondertussen heb ik een cursus gevolgd voor ervaringsdeskundige en heb dit afgerond. Nu probeer ik mijn ervaring in te zetten in het team.

Ik probeer de mannen en de vrouwen van eXplore op een motiverende manier hun taken te laten uitvoeren. Omdat ik dus voordat ik begeleider ben geworden zelf ook met de zelfde problemen liep, kan ik de deelnemers helpen hoe ze bepaalde problemen ook aan kunnen pakken.

Ik kom altijd met heel veel plezier naar mijn werk met de gedachte om de deelnemers een leuke dag te bezorgen.

 

“De handen uit de mouwen steken, daar hou ik van! eXplore maakt dat mogelijk voor mij.”

Farid

"Ik ben van alle markten thuis, zoals het verwijderen van drijfafval in de grachten, onderhoud in de groenvoorziening en het verzorgen van de dieren bij Europarcs.

Julian

“Geen dag bij eXplore is voor mij hetzelfde. Er is altijd wel wat te doen en dat maakt het voor mij juist zo leuk!”

Dave

"Iedereen kan en mag zichzelf zijn. Er wordt altijd gekeken naar mogelijkheden en niet naar onmogelijkheden. Ik ga iedere dag met plezier heen en voel mij dan ook echt thuis bij eXplore"

Ramon

“Het voeren van de dieren in het Wilhelminapark in Meppel vind ik het leukste om te doen.”

Paul

Samenwerkingen waar wij trots op zijn:

Een dagje meelopen of meer informatie ontvangen?

Neem gerust contact met ons op.

Anno Loef

06 21 81 03 36

Yvonne van Urk

06 14 56 25 23

Mailen kan ook!

exploregroep@gmail.com