Ik heb bijna 35 jaar gediend bij het Korps Mariniers. Dit allemaal ter land ter zee en in de lucht. Hierbij heb ik bijna alle specialistische opleidingen mogen doen in binnen- en buitenland. Tijdens uitzendingen en internationale trainingen heb ik veel zelfstandige opdrachten uitgevoerd onder zware en uitdagende omstandigheden. Uiteindelijk geschopt tot sergeant majoor der mariniers. Inmiddels ben ik met functioneel leeftijd ontslag (FLO).

Stilzitten is echter geen optie. Destijds ging ik regelmatig langs bij Anno in het bos. Ik assisteerde hem vaak met alle buitensport activiteiten. Van het een kwam het ander en zo rolde ik de eXplore groep binnen. Een groep mannen waarmee ik het prima kan vinden. Toen mij gevraagd werd of ik begeleider wilde worden wist ik meteen dat dit een bijzondere job zou worden.

Dankzij mijn achtergrond en opleidingen is het samenwerken én het individueel begeleiden van de eXplore mannen  een taak die prima bij mij past. Het is een leuke en afwisselende uitdaging. Hierbij staat veiligheid op de eerste plaats. Elkaar respecteren, doorzetten en niet opgeven. Dit alles aangevuld met een dosis humor.

Samen op pad. Buiten werken in weer en wind. Ons best doen om de opdrachten zo goed mogelijk uit te voeren. Dit is iets wat dagelijks terugkeert. En dit allemaal met een grote glimlach.

 

 

“De handen uit de mouwen steken, daar hou ik van! eXplore maakt dat mogelijk voor mij.”

Farid

"Ik ben van alle markten thuis, zoals het verwijderen van drijfafval in de grachten, onderhoud in de groenvoorziening en het verzorgen van de dieren bij Europarcs.

Julian

“Geen dag bij eXplore is voor mij hetzelfde. Er is altijd wel wat te doen en dat maakt het voor mij juist zo leuk!”

Dave

"Iedereen kan en mag zichzelf zijn. Er wordt altijd gekeken naar mogelijkheden en niet naar onmogelijkheden. Ik ga iedere dag met plezier heen en voel mij dan ook echt thuis bij eXplore"

Ramon

“Het voeren van de dieren in het Wilhelminapark in Meppel vind ik het leukste om te doen.”

Paul

Samenwerkingen waar wij trots op zijn:

Een dagje meelopen of meer informatie ontvangen?

Neem gerust contact met ons op.

Anno Loef

06 21 81 03 36

Yvonne van Urk

06 14 56 25 23

Mailen kan ook!

exploregroep@gmail.com